Verificatie aanvragen

Op Bij Wappiez vinden wij het belangrijk dat we elkaar kunnen vertrouwen. En hoewel het voor ons niet mogelijk is om elk risico uit te sluiten, doen wij toch een poging om het voor elkaar iets veiliger te maken. Eén zo’n manier is het aanvragen van verificatie voor jouw advertentie. We leggen je uit hoe je dit kunt doen.

Een ID bij je Profiel uploaden

Tijdens het aanvullen van je profiel zul je ook een mogelijkheid tegenkomen waarmee je een kopie van je identiteitsbewijs kunt uploaden. Wanneer je dit uploadt wordt het voor jou mogelijk om in aanmerking te komen voor verificatie van jouw advertentie. Geldige identiteitsbewijzen zijn:

  • Paspoort
  • Rijbewijs
  • Nederlandse identiteitskaart
  • Belgische identiteitskaart

 

Let erop dat ze geldig en dus nog niet verlopen zijn.

Verifiëren

Wanneer je een advertentie hebt aangemaakt zul je een melding zien staan dat je advertentie nog niet is geverifieerd. Het is niet verplicht om je advertentie te laten verifiëren, dus je kan er ook voor kiezen om het niet te doen, maar als je het wel doet zal je advertentie meer vertrouwen uitstralen en heb je een grotere kans dat gasten een reservering bij je zullen plaatsen.

Klik op de melding van verificatie dat op je advertentie staat om naar de desbetreffende pagina te gaan om een verificatie aan te vragen. Deze pagina kan je ook bereiken via: Verificatie aanvragen

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.