Uitbetalingen

Op Bij Wappiez is het mogelijk om een leuk zakcentje te verdienen door mensen bij je uit te nodigen. De verdiensten worden automatisch bijgehouden in je Portemonnee, waarna deze aan je zullen worden uitgekeerd. Lees hieronder over onze huidige uitbetaalmogelijkheden.

Uitbetalingen instellen

Om uitbetalingen te kunnen ontvangen is het van belang dat je een uitbetaalmethode hebt ingesteld. Ga hiervoor naar Mijn Account (dashboard) en klik vervolgens op Portemonnee. Hier vind je het gedeelte ‘Uitbetalingen instellen’.

Overschrijving

De betaalmethode Overschrijving is de standaard methode waarmee wij 1x in de maand, op de eerste dag van de maand, handmatig uitbetalingen verrichten. Zorg ervoor dat je hier je Accountnaam invult, je volledige IBAN rekeningnummer, de naam van je bank en de BIC/SWIFT. Controleer de juistheid van je IBAN extra goed, omdat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor foutieve rekeningnummers.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.