Tips, Tricks & Leuke Plekjes

Laat je inspireren
4 Praktische Oplossingen bij ‘wappies’ thuis

4 Praktische Oplossingen bij ‘wappies’ thuis

In deze medische apartheidswereld wordt het voor mensen die graag gezond willen blijven steeds moeilijker gemaakt om aan de samenleving deel te nemen.

Waar de overheid onlogische en tyrannische wetten maakt voor bedrijven om zich te houden aan de QR-maatschappij, daar is het voor ze een stuk moeilijker, en laten we hopen ook onmogelijk, om dergelijke wetten te creëren of na te leven, bij de mensen thuis.

Dit brengt mogelijkheden! Op Bij Wappiez bieden wij daarom 4 praktische oplossingen die het voor jou mogelijk maken om de QR-maatschappij te ontlopen..

1. Sporten in een Thuisgym

Bij-Wappiez-Activiteiten-Thuisgym

Om gezond te blijven mag je van de overheid jezelf niet meer gezond houden. Begrijp jij de logica nog? Wij ook niet. Daarom is een goede oplossing om je conditie op peil te houden bij mensen die een thuisgym aanbieden.

Een thuisgym is een kamer of ruimte op een particulier adres waar alleen of in een klein groepsverband getraind kan worden. Heb jij zo’n ruimte beschikbaar? Maak een advertentie aan op Bij Wappiez en leer gelijkgestemden op een leuke manier kennen.

2. Kinderopvang

Bij-Wappiez-Activiteiten-Kinderopvang

Momenteel is het gelukkig nog wel mogelijk om je kinderen bij de kinderopvang achter te laten. Maar ervaar jij problemen bij het ophalen van je kinderen, omdat je niet naar binnen mag, of heb jij je kinderen liever bij gelijkgestemden in de buurt? Maak dan gebruik van de kinderopvang mogelijkheden bij ‘wappies’ thuis.

Ongetwijfeld zal het steeds moeilijker worden gemaakt om je kinderen zonder QR-code te kunnen laten leven. Als het moment daar is, biedt Bij Wappiez tenminste een waardig alternatief.

Vindt jij het leuk om met kinderen om te gaan? Maak dan een advertentie op Bij Wappiez aan en laat je kinderen in een positieve omgeving opgroeien.

3. Werken op een Thuiskantoor

Bij-Wappiez-Activiteiten-Thuiskantoren

Ben je gedwongen om thuis te werken en zie jij de muren op je afkomen of wil je simpelweg eventjes niet gestoord worden door je kinderen of huisdieren? Probeer dan eens gebruik te maken van een thuiskantoor!

Werken op een thuiskantoor geeft rust en wellicht ook nieuwe inspiratie om nu wel tot dat goede idee te komen. En wie weet ontmoet je ondertussen gelijkgestemden waar je weer op kunt bouwen. Een win-win situatie dus.

Heb jij een kamer of ruimte beschikbaar waar mensen in rust kunnen werken? Maak dan een advertentie aan op Bij Wappiez en bouw mee aan die parallelle samenleving.

4. Thuiskappers

Bij-Wappiez-Activiteiten-Thuiskapper

Ben jij, net zoals mij, de periode nog niet vergeten dat we niet meer naar de kapper konden, omdat de overheid, om ons te beschermen, anders mega grote boetes zou geven?

En denk jij, net als ons, dat het een kwestie van tijd is dat ze ook een QR-code gaan invoeren om simpelweg naar een kapper te kunnen gaan?

Wees de komende lockdowns, QR-codes, en andere onzin te slim af door een kapper bij je thuis te laten komen en je zonder gedoe te laten knippen. Ach wat is het toch ook fijn, om in die QR-loze maatschappij te zijn!

Ben jij goed in knippen? Maak dan een advertentie aan op Bij Wappiez en bouw mee aan het creëren van een sterke parallelle maatschappij.

Opper Wappie

Opper Wappie

Bekijk alle posts van Opper Wappie

De Opper Wappie van Wappiez. Ik vind het leuk om een betere wereld te bouwen en doe dat graag samen met andere 'gekkies'.

Ook Leuk

Reacties (1)

  • bartDJ
    03/08/2022 om 23:47 Reageren

    leuk idee deze website !
    Op deze manier gaat alles gewoon door bij gelijk gestemden. Je doet gewoon zoals al die tijd ervoor.. Laat de puppets maar doen,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.