Schade of diefstal

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jijzelf, een meegenomen kind of huisdier kan zomaar iets omstoten, of een gast blijkt helaas onbetrouwbaar te zijn en heeft iets met zich meegenomen waar jij geen toestemming voor hebt gegeven. Hoe ga je daar nu mee om? Wij denken hierin met je mee.

Schade

Wappiez biedt op dit moment geen verzekering aan voor schade. Het is daarom van belang dat als er iets kapot gaat, wat door de gast is gedaan, dan is het noodzakelijk om er onderling uit te komen. Er is een grote kans echter dat je gast gebruikt maakt van een aansprakelijkheidsverzekering. Door hier een beroep op te doen kan de schade vaak kosteloos worden vergoed door de verzekeraar.

Mocht de gast geen verzekering voor een dergelijke geval hebben, dan is er nog de mogelijkheid om er onderling uit te komen. Spreek een redelijk bedrag af en zorg dat er ter plekke middels een digitale of contante betaling afgerekend wordt.

Diefstal

Wappiez biedt op dit moment geen verzekering aan voor diefstal. Het is daarom van belang dat als er iets wordt gestolen jullie er onderling uitkomen. Eventueel kan er contact met Wappiez op worden genomen om te bemiddelen tussen beide partijen.

Zonder een duidelijk bewijs kunnen wij echter geen kant kiezen. De beste optie is om diefstal dan ook waar mogelijk te voorkomen. De meeste ‘wappies’ zijn vredelievende mensen, waardoor de kans op diefstal normaal gesproken klein zal zijn.

Echter, ben jij er van overtuigd dat dit wel bij jou is gebeurd, dan kan je er voor kiezen om hier aangifte te doen.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.