Reserveringen annuleren

Het kan een keer gebeuren dat er onverwacht iets tussenkomt en je als host, of als gast, een boeking moet annuleren. Annuleren is op Bij Wappiez een simpel proces. Wij leggen je uit hoe je dit kunt doen.

Als host een boeking annuleren

Om als host een boeking te annuleren ga je hiervoor naar Reserveringen > Goedgekeurd en klik je onderaan de boeking waarover het gaat op ‘Annuleren’. De gast ontvangt vervolgens een bevestiging van de annulering en het betaalde bedrag zal binnen enkele dagen aan de gast worden uitbetaald en van jouw saldo worden afgeschreven.

Als gast een boeking annuleren

Om als gast een boeking te annuleren moet je een bericht sturen naar de host, welke vervolgens de boeking voor je kan annuleren. Ga hiervoor naar Mijn Boekingen, zoek de desbetreffende advertentie op en klik op Bericht sturen.

Vraag vervolgens netjes aan de Host of de boeking kan worden geannuleerd, omdat de Host misschien al kosten voor je Boeking heeft gemaakt. Probeer daarom annuleringen ook zoveel mogelijk te voorkomen. Het betaalde bedrag zal vervolgens binnen enkele dagen aan je worden uitgekeerd.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.