Kunnen bedrijven zich aanmelden?

Op Bij Wappiez kunnen hoofdzakelijk particulieren een advertentie aanmaken. De reden hiervoor is dat Bij Wappiez voornamelijk is bedoeld om mensen met hetzelfde gedachtegoed bij elkaar te brengen.

Er kunnen echter ook bedrijven zijn die hetzelfde gedachtegoed hebben. Heb jij een bedrijf, zoals een B&B of bungalowpark en is er bij jou de mogelijkheid om zonder coronapas te overnachten? Dan is het voor jou mogelijk om op Bij Wappiez een advertentie te plaatsen.

Overnachten

Dé voorwaarde voor het plaatsen van advertenties door bedrijven op Bij Wappiez is dat het bij wet niet verplicht mag zijn om een QR-code te moeten tonen om bij je slaapplek te komen. Is het wel verplicht en wil je je niet aan de wet houden, dan zullen we je advertentie van Bij Wappiez verwijderen.

Ter verduidelijking, een situatie waarbij je sleutels bij de balie moet afhalen en daarna naar buiten kunt lopen om vervolgens naar je eigen slaapplek te lopen is bij wet niet verplicht om een coronapas te tonen, dus dit is op Bij Wappiez toegestaan.

Belangrijk te weten is dat wij geen grote hotelketens accepteren en dat bedrijven in lijn moeten liggen met het karakter van Wappiez. Wij beoordelen advertenties met terugwerkende kracht en behouden ons het recht om advertenties te verwijderen.

Eten & Drinken

Op dit moment is het verplicht om een coronapas zowel binnen als buiten te tonen voor café’s en restaurants. Dit betekent dat het niet mogelijk is om als café of restaurant een advertentie op Bij Wappiez te plaatsen.

Activiteiten

Heb jij een bedrijf wat activiteiten organiseert en is het bij jou niet vereist om een QR-code te tonen? Dan kan jij een advertentie plaatsen op Wappiez.

Let er hierbij op dat wij geen grote ketens accepteren en de stijl van de gelegenheden in lijn moeten liggen met het karakter van Wappiez. Ook hier beoordelen wij advertenties met terugwerkende kracht en behouden het recht om advertenties te verwijderen.

Bedrijfsgegevens invullen

Het invullen van je bedrijfsgegevens wordt niet standaard gevraagd om je inschrijving. Ga voor het invullen van je bedrijfsgegevens naar je Profiel en vul daar je bedrijfsnaam en je BTW nummer in. 

Vereisten

  • Je accommodaties beschikken over de juiste bedrijfsvergunningen (indien van toepassing).

  • Je bent juridisch verantwoordelijk voor het beheer van het gebouw en mag kamers in dat gebouw rechtstreeks aan gasten verhuren (als hotel of professioneel horecabedrijf).

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.