Kan ik een gratis Ad aanmaken?

Misschien dat je een gezellige wandeling met iemand in de buurt wilt maken en je geen kosten voor deze ontmoeting wilt vragen? Kan je dan een advertentie aanmaken zonder daar kosten voor te rekenen? Jazeker, dit is op Bij Wappiez gewoon mogelijk.

Vul simpelweg niks in

Of je nu een Normale Ad aanmaakt of een Evenement, je kan er in beide gevallen voor kiezen om geen kosten te rekenen voor de ontmoeting die je wenst te maken. Vul dan simpelweg geen bedrag in bij die velden waar Kosten worden gevraagd en er zullen geen kosten worden doorberekend.

Elkaar steunen

Wij van Wappiez willen graag zoveel mogelijk mensen gelukkig maken. Echter is het voor ons ook belangrijk om genoeg financiële middelen te ontvangen, zodat we door kunnen blijven gaan met waar we mee bezig zijn, een betere wereld bouwen. Daarom vragen wij jullie om hier redelijk mee om te gaan, zodat zowel jijzelf, Wappiez en ook jouw gast zal krijgen wat we nodig hebben.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.