Je profiel volledig invullen

Je hebt een account aangemaakt en bent nu klaar voor de volgende fase? Helemaal goed! We gaan nu je Profiel zo volledig mogelijk invullen, omdat mensen dan een zo goed mogelijk beeld krijgen bij wie ze terecht komen.

1. Foto uploaden

Upload een duidelijke foto van jezelf, zodat mensen alvast een beetje weten wat ze kunnen verwachten als ze bij je langs komen.

2. Omschrijving toevoegen

Voeg een korte omschrijving over jezelf toe waarin je aangeeft waarom je het leuk vind om een advertentie op Bij Wappiez te plaatsen.

3. Telefoon

Het toevoegen van een telefoonnummer kan mensen extra vertrouwen geven om bij je langs te willen komen. Dit is echter volledig optioneel en is dus niet noodzakelijk om je account mee te voltooien.

4. Socials

Vul hier eventueel je sociale media kanalen in zodat mensen een beter beeld kunnen krijgen van wie je bent en er extra vertrouwen gecreëerd kan worden. Ook dit is volledig optioneel.

5. Bedrijfsgegevens

Als je als bedrijf wilt adverteren op Wappiez ben je verplicht om je bedrijfsgegevens toe te voegen. Vul daarom je bedrijfsnaam en BTW nummer in om als bedrijf op Wappiez geaccepteerd te worden.

Bekijk hier welke voorwaarden wij stellen voor het adverteren van bedrijven op Bij Wappiez.

6. Identiteitsbewijs uploaden

Upload een identiteitsbewijs om je als host te kunnen verifiëren. Wanneer je je account door ons laat verifiëren ontvang je een melding van verificatie bij je advertentie. Dit moet per advertentie worden aangevraagd. Een verificatie aanvragen kan hier.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.