Je kalender goed bijhouden

Gasten informeren dat hun reservering niet doorgaat is nooit leuk om te doen. Het is daarom belangrijk dat je je kalender goed instelt en ook blijft bijhouden zodat je annuleringen zoveel mogelijk kunt voorkomen. Je kalender bijhouden is bij een Normale Ad iets uitgebreider dan bij een Evenement, omdat een evenement vaak maar één of enkele dagen behelst. We leggen je in beide gevallen uit wat je kunt doen.

Normale Ad

Bij de Normale Ad kun jij je beschikbaarheid aangeven op wekelijks niveau, als ook op kalender niveau. We leggen je uit waarom dat handig is.

  • Wekelijkse beschikbaarheid  – Hier kun je op wekelijks niveau instellen op welke dagen je er voor open staat om mensen te ontvangen. Vul daarbij ook de tijden in waarop je beschikbaar bent.
  • Beschikbaarheidskalender  – Standaard staan alle dagen zo ingesteld dat je wél beschikbaar bent op een bepaalde datum. Ben je dat niet, dan moet je de datum aanklikken waarop je géén gasten wenst te ontvangen. Zorg ervoor dat je de kalender goed bijhoudt zodat je annuleringen kunt voorkomen.

Het combineren van beide kalenders zorgt ervoor dat je je beschikbaarheid snel kunt bijhouden. Nadat de wekelijkse kalender staat ingesteld, kun je gemakkelijk dagen aan en uit klikken waarop je wel of niet beschikbaar bent.

Evenement

Zorg ervoor dat je er zeker van bent dat je evenement op die datum doorgang kan vinden. Het annuleren én terugbetalen van vele gasten is een vervelend iets, wat je zo goed mogelijk moet proberen te voorkomen.

  • Datum Evenement  – Geef hier de begin- en einddatum van het evenement aan. Vergeet ook niet de begin- en eindtijd van het evenement erbij te zetten.

Simpeler kunnen wij het niet maken. Laat het feest maar beginnen!

iCal kalender importeren

Wanneer je op meerdere websites een zelfde advertentie hebt lopen kan het voorkomen dat je toevallig op hetzelfde moment een boeking krijgt, of niet op tijd de beschikbaarheid weet te wijzigen. Hiervoor kan het handig zijn om iCal bestanden te importeren of exporteren, zodat de beschikbaarheid automatisch voor je wordt aangepast.

Om een iCal kalender te importeren of exporteren ga je naar Mijn Ads toe en vervolgens zoek je de desbetreffende advertentie op en klik je op de iCal knop. Kies uit importeren of exporteren om de beschikbaarheid van jouw kalender up to date te houden.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.