Activiteiten Overige €25,00 - €250,00

ZEEFDRUK en MEER

Zweeloo

De Print werkplaats bezit verschillende PRIPORT’s (soort Riso machine) , analoge stencilmachines(soort van zeefdruk) waarmee je op een creatieve en eenvoudige manier en tegen lage kosten in eigen beheer drukwerk / posters kunt maken. Het gebruik is redelijk eenvoudig(mits je geduld hebt), het resultaat eigenzinnig en onconventioneel.

Je kunt de PRIPORT (beter bekend zijn de Riso machine’s) ook op een computer aansluiten. Neem dus een print (kan ook in de werkplaats), tekening of andere afbeelding mee.

Kom je voor het eerst werken op de PRIPORT? Maak dan een afspraak op woensdag ,vrijdag of nog beter volg eerst de opstap PRIPORT workshop op zaterdag of woensdag.

Druk- en materiaalspecificaties :A3 PRIPORT: voor HANDWERK 80 tot 250 grams papier .

A3 PRIPORT: met gebruik van computer 80 tot 250 grams papier Drukkleuren oranje, zwart, rood, teal, fluor roze, medium blauw, pink fluor en goud

ZEEFDRUK APPARATUUR IS OOK TE GEBRUIKEN IN OVERLEG – alleen in de maanden maart t/m oktober

Wel is eerst een cursus vereist van +/- 3 x 3 uur ( heb u dat gedaan dan kunt u in overleg de machine’s gebruiken tegen ochtend/middag of avond tarief) of in overleg anders

Extra's

Alleen mensen die geboekt hebben kunnen een review achterlaten.

Reserveringen

Gasten 1
Gasten
Login om te Boeken

Toegevoegd door Theo Wiebing

om de contactgegevens te bekijken.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.