Extra features selecteren

Wanneer je een hoofdcategorie geselecteerd hebt zul je zien dat er extra features  getoond zullen worden die bij die hoofdcategorie hoort. Het is zaak om zo goed mogelijk jouw mogelijkheden te omschrijven door de juiste extra features te selecteren.

Extra features categorie Eten

De features zijn te vinden bij de advertentie zelf en behoeven geen nadere toelichting. Geef bij het organiseren van diners wel aan of er honden of katten zijn, omdat gasten hier allergisch voor kunnen zijn.

Extra features categorie Drinken

Zelfde als bij de categorie Eten behoeven de features geen nadere toelichting. Geef bij het organiseren van borrels wel aan of er honden of katten zijn, omdat gasten hier allergisch voor kunnen zijn.

Extra features categorie Slapen

De categorie Slapen/Overnachten heeft de meeste extra features. Kijk aandachtig alle mogelijkheden na en zorg ervoor dat je je gast een zo goed mogelijk beeld van je advertentie geeft.

Extra features categorie Activiteiten

Geef aan op wat voor soort locatie je de activiteit wilt houden zodat er voor gasten duidelijkheid is welke kleding ze kunnen dragen.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.