Eten of Drinken bijbestellen

Je bent van je eten of drinken aan het genieten wat je vantevoren betaald hebt via de website en zou wel wat bij willen bestellen. Hoe kan je dit nu het beste doen? Wij geven je enkele tips.

Bijbetalen via de website

Eten of drinken kan in overleg met de host worden bijbesteld. Maar hoe ga je dan met de betaling om? Je bent vrij om zelf te bepalen hoe je hier mee omgaat. Een manier om dit te doen is om een nieuwe reservering op de website aan te maken. Wanneer het tijdvak groot genoeg is, kan er via de site voor die dag een nieuwe reservering worden geplaatst en betaald worden van dat wat je bijbesteld hebt. Is het tijdvak verstreken, dan kan de host het tijdvak handmatig via de backoffice verlengen.

Contant afrekenen

Mocht je het prettiger vinden om contant te betalen, dan is het aan jullie zelf om met elkaar hieruit te komen. Er hoeft dan geen reservering via de website te worden gemaakt.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.