Een goede omschrijving maken

Je bent nu klaar om een omschrijving bij je advertentie te plaatsen, heel goed! Een goede omschrijving bij je advertentie verteld zowel wat over dat wat je aanbiedt als ook over jou als persoon zelf. Zorg er dan ook voor dat je omschrijving past bij dat wat je aanbiedt.

Tips

> Als jouw doel gezelschap is geef dit dan subtiel aan

Je wilt graag wat eten of drinken aanbieden en zou het leuk vinden om aan tafel te komen en over ditjes en datjes te praten? Hartstikke leuk, alleen geef dit wel duidelijk aan in je advertentie, omdat sommige partijen ook een privé borrel of etentje kunnen willen.

> Als je voornamelijk wilt hosten zonder deel te nemen geef dit dan subtiel aan

Het kan zijn dat je de boel iets zakelijker wilt houden. Daar is niks mis mee natuurlijk, maar geef dit dan duidelijk aan in je advertentie, omdat partijen op zoek kunnen zijn naar een host die bij ze aan tafel aanschuift.

> Als je een overnachting aanbiedt omschrijf dan ook het in en uitcheckproces

Wanneer je een slaapplek aanbiedt probeer je dan te verplaatsen in je gasten. Welke informatie hebben zij nodig om gemakkelijk je plek te kunnen bereiken, in te kunnen checken en weer weg te kunnen gaan? Omschrijf zoveel mogelijk alle noodzakelijke bijzonderheden.

> Omschrijf duidelijk de activiteiten die je aanbiedt

Dit klinkt misschien wat voor de hand liggend, maar als je bijvoorbeeld meerdere workshops op een dag aanbiedt, dan is het van belang dat je duidelijkheid schept en op de dag zelf ook aangeeft dat je tijdsgebonden bent, zodat mensen niet meer tijd van je gaan vragen dan je kunt geven.

En aan de andere kant kan het nuttig zijn om duidelijk aan te geven dat bijvoorbeeld een wandeling puur voor gezelschap is en om gelijkgestemden te willen leren kennen. Als dit duidelijk wordt aangegeven dan kunnen teleurstellingen worden voorkomen.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.