Bepaal de soort advertentie

Op de Bij Wappiez website is het mogelijk om twee soorten advertenties aan te maken, een Normale Ad of een Evenement. Wat is het verschil tussen deze twee advertenties? We leggen het je uit.

1. Normale Ad

Een normale advertentie kies je wanneer je één partij wenst uit te nodigen. Een partij is dus niet een enkele persoon, maar kan een groep mensen zijn die bij elkaar horen. Je kan uiteraard zelf aangeven in de advertentie wat de maximale hoeveelheid gasten voor je zijn. Deze vorm van adverteren wordt het meeste gebruikt.

2. Evenement

Een evenement is een advertentie waar meerdere partijen uitgenodigd kunnen worden. Dit is de advertentie die je wilt kiezen wanneer je een feest wilt geven of een samenkomst van mensen hebt die elkaar niet kennen om bijvoorbeeld een workshop of andere activiteit te organiseren waar meerdere plaatsen beschikbaar zijn. Je kan in deze advertentie aangeven hoeveel beschikbare plaatsen er zijn.

Neem het heft in eigen handPlaats een advertentie en bouw die parallelle samenleving

Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Maar nu heb jij dé kans om weer een stukje vrijheid terug te winnen. Plaats een advertentie en creëer een waardig leven voor vrije mensen.